Eszterházy Károly Egyetem - Gyöngyös

Már lehet jelentkezni a 2020-as képzésekre

Elindult a 2020-as tavaszi felsőoktatási felvételi eljárás.


Az Egyetemünk által meghirdetett képzésekről az alábbi elérhetőségen  https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/intezmeny_lista.php?elj=20a  tájékozódhat.


A gyöngyös Károly Róbert Campus képzéseiről az alábbi letölthető dokumentum tájékozódhat: 2020-as képzések gyöngyösi Károly Róbert Campus


A felvételizők az E-felvételin, elektronikusan úton nyújthatják be jelentkezéseiket.


A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2020. február 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2020. február 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.


A felvételi eljárásban a jelentkezők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. További jelentkezési helyek megjelöléséért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetniük a jelentkezéskor.


A meghirdetett mesterképzéseken az egyetem felvételi vizsgát szervez, melynek időpontja 2020. május 27. A vizsga pontos időpontjáról, helyszínéről és a 4.000 Ft-os vizsgadíj befizetéséről szóló értesítést a jelentkezéskor megadott e-mail címre küldi az egyetem április közepén.


A jelentkezéskor rendelkezésre nem álló dokumentumok pótlásának határideje 2020. július 9.


A felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információkat és tudnivalókat az alábbi elérhetőségen található tájékoztató tartalmazza: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2020A


A ponthatárokat várhatóan 2020. július 23-án hirdetik ki.

Akár százezer forintos ösztöndíj

Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 100 ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül.

Több mint 100 képzés

Sok lehetőségünk van számodra! Tanulmányozd honlapunkat, hogy képzéseink között megtaláld az igazit.

Laptop program

Az intézmény képzéstámogató szolgáltatásainak egyike a hallgatói laptop program, amelyben hallgatóinkat "saját" notebookkal látjuk el! A feltételekről beiratkozást követően tájékozódhatsz!

Mi leszel?

Pályaorientációs tanácsadással segítünk, hogy a nagy kérdésre, magabiztos választ adhass!

Kövess minket