Eszterházy Károly Egyetem - Gyöngyös

Felvételi információk

Mesterképzés

 

Felvételi információk


Mesterképzés


Elérhetőségek:
Eszterházy Károly Egyetem
Gyöngyösi Károly Róbert Campus
Oktatási Iroda
3200 Gyöngyös, Mátrai út 36. "A" épület 2.001. iroda

Telefon: 37/518-338 Jelenleg a telefonvonal nem elérhető, kérjük e-mailben érdeklődjön!
E-mail: gy.felvi@uni-eszterhazy.hu

 

A 2020. évi tavaszi felvételi eljárás jelentkezési időszaka: 2019. december 20. - 2020. február 15.

A felvételi eljárás részleteiről az alábbi linken olvashat: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/20A_jelentkezesi_idoszak

A 2020. tavaszi felvételi eljárás során Campusunkon minden képzési szinten (felsőoktatási szakképzés, alapképzés, mesterképzés) magyar állami ösztöndíjas és önköltséges képzésben is hirdetünk meg szakokat.

Mesterképzésben az alábbi szakokat hírdetjük meg mind magyar állami ösztöndíjas, mind önköltséges képzési formában:

- vállalkozásfejlesztés / Nappali és Levelező tagozat

- vezetés és szervezés / Nappali és Levelező tagozat

- turizmus-menedzsment / Nappali és Levelező tagozat

- vidékfejlesztési agrármérnök / Nappali és Levelező tagozat.

A képzések helyszíne nappali és levelező tagozaton is a gyöngyösi Károly Róbert Campus.

A Campus által meghírdetett a szakokról, a felvételi követelményekről, a pontszámításról, az önköltség összegéről az alábbi letölthető dokumentumban tájékozódhat:  2020. tavaszi felvételi eljárás - a gyöngyösi campus képzései

A jelentkezés folyamatáról bővebben az alábbi elérhetőségen tájékozódhat: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2020A

 

A jelentkezés hitelesítése ügyfélkapun keresztül vagy a kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, 2020. február 20-ig – ajánlott küldeményként – kell postázni az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre. A jelentkezési szándék a hitelesítés után válik érvényessé!

 

Az előzetes kreditelismerési határozat ( kötelező  a felvételi eljárás során) kiállítását intézményünktől (Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Oktatási Iroda, 3200 Gyöngyös, Mátrai u. 36.) írásban a leckekönyv és a végzettséget igazoló oklevél másolatának benyújtásával kell kérni 2020. május 30-ig.

Az eljárásról az alábbi elérhetőségen : https://felvieger.uni-eszterhazy.hu/hu/felsofoku-kpz/reszismereti-kepzes/kreditelismeresi-eljaras-1748 illetve az alábbi e-mail címen lehet kérni tájékoztatást: vegh.ildiko@uni-eszterhazy.hu

A mesterképzésre vonatkozó szakmai készség és motivációs felmérés időpontja 2020. május 27., melyről a jelentkező e-mailben kap (május 20-áig) értesítést, ennek pótlására más időpontban nincs lehetőség.

 

A járványhelyzetre tekintettel a felvételi vizsgakövetelmények megváltoztak, a követelményeket szakonként itt megtalálják letölthető formátumban:

 

Az Egyetemünk által meghirdetett képzésekről az alábbi elérhetőségen https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/intezmeny_lista.php?elj=20a  tájékozódhat.

 

 

Fontosabb linkek:
www.felvi.hu

 

Akár százezer forintos ösztöndíj

Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 100 ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül.

Több mint 100 képzés

Sok lehetőségünk van számodra! Tanulmányozd honlapunkat, hogy képzéseink között megtaláld az igazit.

Laptop program

Az intézmény képzéstámogató szolgáltatásainak egyike a hallgatói laptop program, amelyben hallgatóinkat "saját" notebookkal látjuk el! A feltételekről beiratkozást követően tájékozódhatsz!

Mi leszel?

Pályaorientációs tanácsadással segítünk, hogy a nagy kérdésre, magabiztos választ adhass!

Kövess minket