Eszterházy Károly Egyetem - Gyöngyös

A campusról

 
 

A campus

   
   
 

A campus főbejárata

   
   
 

 A campus parkja

   
 
 

Könyvtár

   
 
 

Informatika szeminárium

   
   
 

 Károly Róbert Diákotthon

   
 
   

Gyöngyösi Károly Róbert Campus
3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.

Gyöngyös megközelítése
Gyöngyös városa közúton a 3-as számú főútvonalon fekszik. Az M3 autópályáról a "Gyöngyös-Hort" (Budapest felől) vagy a "Gyöngyös-Kelet" (Miskolc felől) kijáraton érhető el.

Távolsági autóbusz járatok Budapestről a Stadionok autóbuszállomásról indulnak. A fővárossal napi közel 50 gyorsjáratú (M3) autóbuszpár biztosítja a közlekedést. A menetidő 1 óra 15 perc. Gyöngyös további közvetlen autóbusz összeköttetései megyeszékhelyekkel: Debrecen, Eger, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Salgótarján, Szeged, Szolnok.

Gyöngyös városa a Budapest-Miskolc vasútvonalon vámosgyörki átszállással érhető el.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus a gyöngyösi autóbusz- és vasúti pályaudvartól kb. 15 perces sétával közelíthető meg.

Infrastruktúra

A campus korszerűen felszerelt, az oktatás közel 30 előadóban és szemináriumi teremben valósul meg. Az épületek akadálymentesítettek.

A Károly Róbert Könyvtár két szintjén összesen 130 ülőhely, 19 számítógép és egy esélyegyenlőségi számítógép található. A a könyvtár állománya mintegy 30.000 kötet, melynek 90%-a szakkönyv, a többi szépirodalom.

A campuson jegyzetbolt található, amely nyomdai, kötészeti szolgáltatásokat is kínál.

Éttermi étkezésre hétfőtől-péntekig a Károly Róbert Étteremben van lehetőség, büfészolgáltatás a KRF Klubban hétfőtől-szombatig vehető igénybe.

Kollégiumi elhelyezés
A Gyöngyösi Károly Róbert Campus hallgatóinak kollégiumi elhelyezése a Károly Róbert Diákotthonában történik. Levelező tagozatos hallgatóink eseti szállást igényelhetnek. A komplexum 10 perc sétára található a campus épületétől. A diákotthont 2006. február 5-én vették birtokba a hallgatók. Összes férőhely: 436 fő
Az "A" és "B" épületben az 1-3 ágyas szobákhoz zuhanyzó és WC is tartozik. A "B" épület 2-3 ágyas szobái mosdóval felszereltek, közös zuhanyzókkal és mellékhelységekkel ellátottak. Mindkét épületben az emeleteken közös teakonyha található. Az épületben 24 órás recepciószolgálat működik.
Internet elérés: minden szobában.

Kollégiumi díj (2019/2020. tanév):
- 2 ágyas fürdőszobás szobában:
- 20.000 Ft/fő/hó
- 3 ágyas fürdőszobás szobában:
- 17.000 Ft/fő/hó
- 2 ágyas mosdós szobában:
- 17.000 Ft/fő/hó
- 3 ágyas mosdós szobában:
- 15.000 Ft/fő/hó
Önköltséges/költségtérítéses, levelező tagozatos, valamint a képzési időn túli államilag támogatott/állami ösztöndíjas hallgató a kollégiumi díjon felül 12.000 Ft-os többletköltséget köteles megfizetni.

Drónfelvételen a Gyöngyösi Károly Róbert Campus

 

 

 

Akár százezer forintos ösztöndíj

Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 100 ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül.

Több mint 100 képzés

Sok lehetőségünk van számodra! Tanulmányozd honlapunkat, hogy képzéseink között megtaláld az igazit.

Laptop program

Az intézmény képzéstámogató szolgáltatásainak egyike a hallgatói laptop program, amelyben hallgatóinkat "saját" notebookkal látjuk el! A feltételekről beiratkozást követően tájékozódhatsz!

Mi leszel?

Pályaorientációs tanácsadással segítünk, hogy a nagy kérdésre, magabiztos választ adhass!

Kövess minket